0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Commode Moita

185,-

Productomschrijving

De commode Moita heeft vijf lades. En heeft daarmee heel veel opbergruimte. Aan de andere zijde zit een deur, met daarachter opbergvakken. Een ladekast is een ideale aanvulling op jouw slaapkamer. Een commode neemt niet zoveel plek in beslag, maar er is genoeg opbergruimte om extra spullen in te bewaren. Daarnaast kun je op het bovenblad ook nog dingen opbergen. Of de slaapkamer opleuken met decoratie. De lades van deze commode zijn uitgevoerd met een spiegelfront. Dit geeft een luxe uitstraling. De commode is leverbaar in wit en is daarmee neutraal. Dus past deze ladekast bij veel verschillende interieurs. Commode Moita is een mooie aanvulling bij complete slaapkamer Moita.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Hoogte
: 86 cm
Breedte
: 100 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Moita.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Moita vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.