0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Moita

185,-
Productomschrijving
De commode Moita heeft vijf lades. En heeft daarmee heel veel opbergruimte. Aan de andere zijde zit een deur, met daarachter opbergvakken. Een ladekast is een ideale aanvulling op jouw slaapkamer. Een commode neemt niet zoveel plek in beslag, maar er is genoeg opbergruimte om extra spullen in te bewaren. Daarnaast kun je op het bovenblad ook nog dingen opbergen. Of de slaapkamer opleuken met decoratie. De lades van deze commode zijn uitgevoerd met een spiegelfront. Dit geeft een luxe uitstraling. De commode is leverbaar in wit en is daarmee neutraal. Dus past deze ladekast bij veel verschillende interieurs. Commode Moita is een mooie aanvulling bij complete slaapkamer Moita.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Hoogte
: 86 cm
Breedte
: 100 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Moita.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Moita vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.