0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Moita

205,-
Productomschrijving
De commode Moita heeft vijf lades. En heeft daarmee heel veel opbergruimte. Aan de andere zijde zit een deur, met daarachter opbergvakken. Een ladekast is een ideale aanvulling op jouw slaapkamer. Een commode neemt niet zoveel plek in beslag, maar er is genoeg opbergruimte om extra spullen in te bewaren. Daarnaast kun je op het bovenblad ook nog dingen opbergen. Of de slaapkamer opleuken met decoratie. De lades van deze commode zijn uitgevoerd met een spiegelfront. Dit geeft een luxe uitstraling. De commode is leverbaar in wit en is daarmee neutraal. Dus past deze ladekast bij veel verschillende interieurs. Commode Moita is een mooie aanvulling bij complete slaapkamer Moita.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Hoogte
: 86 cm
Breedte
: 100 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Moita.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Moita vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.