0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Moderne fauteuil Alexander

555,-
Productomschrijving
De moderne fauteuil is draaibaar. Super handig wanneer je jouw zithoek bij het raam hebt staan. Zonder moeite kun je dan switchen van kijken naar de televisie, naar lekker naar buiten gluren. Moderne fauteuil Alexander is een comfortabele draaifauteuil die is uitgevoerd met een chromen voet en een zachte zitting. Daarnaast is deze fauteuil verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je jouw fauteuil altijd kunt aanpassen op de rest van jouw interieur. Ook in materiaal is er keuze. Ga voor de stoffen variant, of een lederlook moderne fauteuil. Wil je van deze draai fauteuil een fauteuil met een voetenbankje maken, dan kan dat heel makkelijk met een hocker. Deze plaats je voor de voet en voila!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 84 cm
Gewicht
: 33 kg
Breedte
: 85 cm
Zithoogte
: 52 cm
Hoogte
: 102 cm
Zitdiepte
: 50 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.