0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tienerbed Liverpool

Sale
135 Adviesprijs299,- 55% Je bespaart € 164,00
  • Spaanplaat - WI_Eiken - 120 x 200 cm
  • Spaanplaat - WI_Eiken - 140 x 200 cm
Productomschrijving
Dit leuke industriële tienerbed is in eenpersoons, twijfelaar en tweepersoons te krijgen. Door de combinatie van hout en metaal krijg je een mix van de landelijke stijl en de stoere robuuste stijl. Leg een gekleurd dekbed op dit bed voor een mooi contrast, of ga voor strak en rustig met een zwart of grijs dekbed. Dit is een geschikt bed voor zowel meisjes als jongens. In de serie Liverpool zijn meerdere meubels beschikbaar. Zo kun je alles bij elkaar zoeken in dezelfde stijl, of je mixt en matcht met andere industriële producten. Bekijk hier de complete slaapkamer Liverpool.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Lengte
: 210 cm
Breedte
: 90/120/140 cm
Gewicht
: 36,5 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tienerbed Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tienerbed Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.