0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoekbank Pesaros - velvet - grijs (op te halen in Eindhoven)

Adviesprijs 1199,- 1099 9%
Productomschrijving
De prachtige hoekbank Pesaros in de kleur grijs en het materiaal velvet is chic en een echte gezinsbank. Deze bank heeft meerdere zitplekken en is daarom heel geschikt wanneer je vaak bezoek over de vloer hebt of veel gebruik maakt van jouw bank en zithoek.

Deze variant van de hoekbank Pesaros is verkrijgbaar met het lounge-gedeelte vooraf gezien aan de linkerkant en aan de rechterkant.

Deze hoekbank is op te halen in onze woonwinkel in Eindhoven. Wij raden aan dit product van tevoren telefonisch te reserveren.

Fijn om te weten: deze bank zit nog in de originele verpakking en is daar ook nog nooit uit geweest. Volledig als nieuw en nog nooit op gezeten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 315 cm
Breedte
: 295 cm
Hoogte
: 90 cm
Zithoogte
: 44 cm
Schuim
: Polyether
Poot
: 7 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hoekbank Pesaros - velvet - grijs (op te halen in Eindhoven).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hoekbank Pesaros - velvet - grijs (op te halen in Eindhoven) ook:

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.