0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Kussenset beige

Adviesprijs 79,85 49 39%
 • Sierkussen ananas
  Linnen - 45 x 45 cm
 • Sierkussen palmblad
  Linnen - 45 x 45 cm
 • Sierkussen zebras
  Linnen - 45 x 45 cm
 • Sierkussen kroonluchter
  Linnen - 45 x 45 cm
Productomschrijving
De kussenset beige is gemaakt van linnen. Dit materiaal heeft een lange duurzaamheid. De kussenset bestaat uit vier sierkussens die allemaal een andere opdruk hebben. Zo heb je een kroonluchter, ananas, palmblad en een kroonluchter. Omdat al deze sierkussens met eenzelfde design zijn uitgevoerd, passen ze perfect bij elkaar. En met de combideal krijg je nog eens extra korting op producten die al een lage marge hebben. Goedkoper vind je het dus niet! Deze kussenset beige bestel je veilig, makkelijk en snel via onze webshop. Of kom langs in een van onze woonwinkels, waar onze deskundige medewerkers voor je klaar staan.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.