0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Matras Stressless

440

Productomschrijving

Heeft u veel stress en wilt u lekker ontspannen en ontladen tijdens uw slaap dan is dit matras echt iets voor u! Deze zeer elastische en flexibele matras van traagschuim vormt zich naar de contouren van uw lichaam en verminderd de vermoeidheid, spierpijn en stress.

De hoes is gemaakt van dubbel jersey en is uitgevoerd met zilveren garen, deze speciale garen geven een anti-statisch en elektrosmog effect, hierdoor zal uw lichaam ontladen. Deze hoes is stof afstotend en zorgt voor een goede bloedcirculatie en maximale ontspanning.

verkrijgbaar in diverse afmetingen tegen meerprijs.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 21 cm
Lengte
: 200 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 70 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.