0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Matras Paola (pocketvering)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Matras Paola (pocketvering) vind je hieronder.
Productomschrijving
Matras Paola is een pocketmatras van kwaliteit en duurzaamheid. Door de goede lichaamsondersteuning en stabiliteit slaap je als een roosje op dit matras. Bij een pocketmatras zit elke veer in een aparte zak. Dat zorgt ervoor dat het een sterk matras is, maar de slijtage tegen gaat. Matras Paola heeft voldoende hardheid om zowel comfortabel te kunnen slapen, als een stabiele lichaamsondersteuning te houden. Dit betekent dat de wervelkolom niet alleen wordt ontlast, maar ook goed wordt beschermd wanneer je verkeerd ligt. De vulling in de vorm van pocketveren is bedekt met een boven- en onderlaag van vilt en een 2 cm dikke laag schuim onder de viltbeschermende coating. Bijkomend voordeel is de hoogwaardige hoes die de matras beschermt tegen vuil. Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Matrasdikte
: 18 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.