0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Matras Paola (pocketvering)

150,-
  • 90 x 200 cm
  • 180 x 200 cm
Productomschrijving
Matras Paola is een pocketmatras van kwaliteit en duurzaamheid. Door de goede lichaamsondersteuning en stabiliteit slaap je als een roosje op dit matras. Bij een pocketmatras zit elke veer in een aparte zak. Dat zorgt ervoor dat het een sterk matras is, maar de slijtage tegen gaat. Matras Paola heeft voldoende hardheid om zowel comfortabel te kunnen slapen, als een stabiele lichaamsondersteuning te houden. Dit betekent dat de wervelkolom niet alleen wordt ontlast, maar ook goed wordt beschermd wanneer je verkeerd ligt. De vulling in de vorm van pocketveren is bedekt met een boven- en onderlaag van vilt en een 2 cm dikke laag schuim onder de viltbeschermende coating. Bijkomend voordeel is de hoogwaardige hoes die de matras beschermt tegen vuil. Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrasdikte
: 18 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Matras Paola (pocketvering) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.