0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Matras Omini (Bonellvering)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Matras Omini (Bonellvering) vind je hieronder.
Productomschrijving
Een matras moet ervoor zorgen dat jij de best mogelijk nachtrust krijgt. Bonellmatras Omini zorgt voor jouw gezondheid, een goede lighouding en kwaliteit van slaap. Met deze matras kies je bewust voor jouw nachtrust! Door de stabiele ligging, ontlast je jouw ruggengraat. Dit hoogwaardige matras biedt comfort en ondersteunt het lichaam waar nodig. Hierdoor ontlast je de spieren en de wervelkolom. De hardheid die kenmerkend is voor bonell-matrassen biedt verlichting voor het lichaam en een gevoel van comfort. De goede luchtcirculatie van het matras zorgt voor een hoge hygiëne, waardoor het geschikt is voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. Bekijk ook eens onze bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrasdikte
: 13 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.