0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Matras Omini (Bonellvering)

100,-
Productomschrijving
Een matras moet ervoor zorgen dat jij de best mogelijk nachtrust krijgt. Bonellmatras Omini zorgt voor jouw gezondheid, een goede lighouding en kwaliteit van slaap. Met deze matras kies je bewust voor jouw nachtrust! Door de stabiele ligging, ontlast je jouw ruggengraat. Dit hoogwaardige matras biedt comfort en ondersteunt het lichaam waar nodig. Hierdoor ontlast je de spieren en de wervelkolom. De hardheid die kenmerkend is voor bonell-matrassen biedt verlichting voor het lichaam en een gevoel van comfort. De goede luchtcirculatie van het matras zorgt voor een hoge hygiëne, waardoor het geschikt is voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. Bekijk ook eens onze bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrasdikte
: 13 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Matras Omini (Bonellvering) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.