0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Matras Anti-aging

440

Productomschrijving

Voor altijd een jong en gezond uitziende huid, vermindering van stress, vermoeidheid en spierklachten dan is dit matras echt iets voor jou! dit matras vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Dit matras is ondersteunend, vocht regulerend en ademt. Tevens is de hoes van dit matras uitgevoerd in dubbel jersey met anti-aging therapie, bestaande uit vitamine E, Jojoba olie en Aloe Vera.

Dit matras heeft een dikte van 21 cm en is gemaakt van visco elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd.

Tegen meerprijs verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 21 cm
Lengte
: 200 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 70 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.