0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderspiegel Prinses

125,-

Productomschrijving

Uit de serie Prinses komt ook deze leuke kinderspiegel met lade onderin. Zeer geschikt voor de prinsesjes onder ons, die graag hun hele outfit willen bekijken in de spiegel. De kinderspiegel is groot en onderin is er een lade, waar plek is voor spulletjes. Door de kleurencombinatie roze met wit, is dit een heel meisjesachtig meubel. Zo kleed je de kinderslaapkamer heel vrolijk en kleurrijk aan. In de serie Prinses zijn alle meubels los te verkrijgen. De complete kinderslaapkamer Prinses is tegen een mooie prijs verkrijgbaar. Hier krijg je dan een bed, een nachtkastje en een kinderkledingkast bij.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 38 cm
Hoogte
: 150 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 43 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderspiegel Prinses .

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.