0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Luxe sierkussen

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Luxe sierkussen vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit prachtige luxe sierkussen met een marmerprint is een echte blikvanger. Niet alleen de marmer look geeft dit sierkussen een luxe uitstraling. Ook de gouden details werken daar aan mee. In deze kussenserie met marmeren look zijn nog andere sierkussens beschikbaar. Deze kun je prachtig met elkaar combineren en zullen zeker een luxe look geven aan jouw bank, fauteuil of boxspring! Deze luxe sierkussens zullen absoluut een blikvanger zijn in jouw interieur. En omdat de basis wit is, is het niet moeilijk deze items te combineren met een bank of fauteuil. Wit past namelijk overal mooi bij! Bekijk alle sierkussens in de webwinkel, of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.