0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lichtgrijze hoekbank Davos

1200,- 995 18% Je bespaart € 205,00
Productomschrijving
Lichtgrijze hoekbank Davos is een gezellige en knusse bank. Met deze hoekbank in jouw woonkamer, creëer je heel makkelijk warmte. Deze lichtgrijze hoekbank heeft ook verstelbare hoofdsteunen. Zo kunnen lange én korte mensen relaxen op jouw bank. Deze hoekbank is verkrijgbaar in al onze stoffen, zoals lederlook en velvet. Hiervoor ga je naar één van onze woonwinkels. Het loungegedeelte van de lichtgrijze hoekbank kan zowel links als rechts. Wil je jouw zithoek afmaken, kijk dan ook eens bij onze fauteuils.

Deze bank is in meer materialen en kleuren te bestellen in één van onze woonwinkels. Kijk voor de stoffen en kleuren bij onze stoffencollectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
Lengte
: 265 cm
Diepte
: 92 cm
Breedte
: 217 cm
Zithoogte
: 45 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lichtgrijze hoekbank Davos vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.