0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Leren fauteuil Siesta

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Leren fauteuil Siesta is een ideale fauteuil om bij jouw woonkamermeubels te zetten. Zet deze fauteuil voor jouw televisie en blijf urenlang zitten of liggen. Deze leren fauteuil wordt samen met de bijbehorende voetenbank geleverd. Op die manier kun je heerlijk relaxen in de fauteuil. De rugleuning is verstelbaar en zowel de leren fauteuil zelf als de voetenbank kunnen 360° draaien. De leren fauteuil Siesta is verkrijgbaar in de kleuren grijs en cognac. Dit zijn kleuren die perfect bij een industrieel of een stoer interieur passen. Bekijk ook eens onze bijzettafels, zodat je jouw drankje of de afstandsbediening altijd bij de hand kunt hebben.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 80 cm
Hoogte
: 100 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 67 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.