0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Leren fauteuil Siesta

240,-
Productomschrijving
Leren fauteuil Siesta is een ideale fauteuil om bij jouw woonkamermeubels te zetten. Zet deze fauteuil voor jouw televisie en blijf urenlang zitten of liggen. Deze leren fauteuil wordt samen met de bijbehorende voetenbank geleverd. Op die manier kun je heerlijk relaxen in de fauteuil. De rugleuning is verstelbaar en zowel de leren fauteuil zelf als de voetenbank kunnen 360° draaien. De leren fauteuil Siesta is verkrijgbaar in de kleuren grijs en cognac. Dit zijn kleuren die perfect bij een industrieel of een stoer interieur passen. Bekijk ook eens onze bijzettafels, zodat je jouw drankje of de afstandsbediening altijd bij de hand kunt hebben.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 67 cm
Diepte
: 80 cm
Hoogte
: 100 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.