0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken (Chest)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze drie legplanken zijn extra bij te bestellen bij de kledingkast Chest. De legplanken zijn alleen in een set van drie stuks te koop. En zijn beschikbaar in de kleur mat wit. Zo gaan ze goed samen met kledingkast Chest. Deze kledingkast is neutraal en subtiel en heeft veel opbergruimte. Hier kun je met deze drie legplanken dus nóg meer van maken. Je maakt op deze manier namelijk vier vakken, met mogelijkheid tot het opvouwen en neerleggen van jouw kleding. Ook zou je hier opbergbakken of mandjes op kunnen zetten, om zo nog meer opbergruimte te creëren. Bekijk de kledingkasten, waaronder de kledingkast Chest, waar deze legplanken voor zijn.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 50 cm
Breedte
: 83 cm
Hoogte
: 2 cm
Gewicht
: 14 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.