0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

3 Legplanken (Chest)

45,-
Productomschrijving
Deze drie legplanken zijn extra bij te bestellen bij de kledingkast Chest. De legplanken zijn alleen in een set van drie stuks te koop. En zijn beschikbaar in de kleur mat wit. Zo gaan ze goed samen met kledingkast Chest. Deze kledingkast is neutraal en subtiel en heeft veel opbergruimte. Hier kun je met deze drie legplanken dus nóg meer van maken. Je maakt op deze manier namelijk vier vakken, met mogelijkheid tot het opvouwen en neerleggen van jouw kleding. Ook zou je hier opbergbakken of mandjes op kunnen zetten, om zo nog meer opbergruimte te creëren. Bekijk hier kledingkast Chest, waar deze legplanken voor zijn.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 83 cm
Lengte
: 50 cm
Hoogte
: 2 cm
Gewicht
: 14 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.