0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Legkast Liverpool

400,-
Productomschrijving
Legkast Liverpool is een driedeurs kledingkast. Van het midden naar links (vooraf gezien) is de kast uitgevoerd met een roede, voor een hanggedeelte. Daar zou je jassen of blouses op kunnen hangen. Aan de rechterkant is de kast uitgevoerd met legplanken. Met vijf stuks heb je genoeg opbergruimte voor andere kledingstukken. En het mooie is: deze standaard indeling in de legkast Liverpool kost jou niks extra! Daarnaast heb je onderin in het midden ook nog twee lades. Hier zou je bijvoorbeeld ondergoed op kunnen bergen. Altijd handig wanneer je jouw kast moet delen met iemand anders. Verder is de legkast uitgevoerd met soft-close, wat ervoor zorgt dat de kledingkast niet dicht klapt, maar langzaam dicht gaat. Vind je deze indeling ideaal, maar is de kast niet groot genoeg voor je? Kijk dan vooral even hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 213 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Diepte
: 65 cm
Lengte
: 154 cm
Gewicht
: 100 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Legkast Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Legkast Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.