0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Leefhoek XXL

1995 1099 -45%
  • Rubin (stof) - Grijsbruin Rubin_8 - Lounge vooraf gezien links
  • Lederlook - Grijs E250/195 - Lounge vooraf gezien links

Productomschrijving

Een u bank is heel praktisch in grote woonkamers. Zo creeër je een zithoek met evenveel zitruimte als twee losse banken, maar ben je minder ruimte kwijt. En daarnaast zit je ook nog eens gezellig met z’n allen op dezelfde of u vorm bank. Leefhoek XXL is dus perfect voor jouw woonkamer!

Leefhoek XXL is leverbaar met het loungegedeelte vooraf gezien links of rechts. Zo kun je ‘m precies aanpassen naar jouw smaak en wens. Deze bank is beschikbaar in verschillende stoffen, zoals bijvoorbeeld velvet. Er kan gekozen worden uit veel verschillende kleuren. Dus wat voor kleur je maar wil: het zit er tussen! Dit is vooral handig als je al een interieur en andere meubels hebt. Zo zorg je ervoor dat Leefhoek XXL goed bij de rest van je inrichting past!

Een woonkamer heeft altijd een bank nodig, maar ook een salontafel. We hebben verschillende salontafels die deze bank complimenteren. Klik voor ons assortiment aan salontafels hier.

LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld kun je deze helaas niet retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 73 cm
Zitdiepte
: 61 cm
Lengte
: 350 cm
Diepte
: 75 cm
Gewicht
: 220 kg
Breedte
: 274 cm
Zithoogte
: 38 cm
In Showroom
: Tilburg, Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Leefhoek XXL.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Leefhoek XXL vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.