0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Led-verlichting

35,-
Productomschrijving
Led verlichting zorgt voor een gezellige en knusse sfeer in huis. Deze verlichting is voorzien van clipjes en is dus makkelijk te bevestigen. Deze led verlichting is geschikt voor de complete woonprogramma. Let er wel op dat je dan in sommige gevallen een gat in de vitrinekast moet maken, om de kabel mooi weg te werken. Led-verlichting plaatsen in een vitrinekast zorgt niet alleen voor meer licht in je woonkamer, maar kleedt de kamer ook nog eens mooi aan. Zo lijkt jouw gehele woonkamer af-gestyled!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 0,45 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.