0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Led-verlichting

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Led verlichting zorgt voor een gezellige en knusse sfeer in huis. Deze verlichting is voorzien van clipjes en is dus makkelijk te bevestigen. Deze led verlichting is geschikt voor de complete woonprogramma. Let er wel op dat je dan in sommige gevallen een gat in de vitrinekast moet maken, om de kabel mooi weg te werken. Led-verlichting plaatsen in een vitrinekast zorgt niet alleen voor meer licht in je woonkamer, maar kleedt de kamer ook nog eens mooi aan. Zo lijkt jouw gehele woonkamer af-gestyled!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 0,45 kg

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.