0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tijdschriftenbak Nouvelles

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze moderne tijdschriftenbak of lectuurbak heeft in grote blokletters 'NEWS' er op. Een tijdschriftenbak zorgt er voor dat je al het nieuws direct binnen handbereik hebt in jouw woonkamer of eetkamer. Het leuke aan dit tijdschriftenrek is dat je deze in wit of in zwart kunt bestellen. Zo kun je kiezen wat het beste past bij jouw interieur. Ga voor de zachte kleur wit. Of voor de wat stoerdere en robuustere zwarte tijdschriftenbak. Kies er dus zelf voor wat bijvoorbeeld het mooist staat naast jouw bank of eettafel. Want dat is vaak toch de plek waar een tijdschriftenbak neergezet wordt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Diepte
: 12 cm
Hoogte
: 30 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.