0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Leatherlook is een praktisch materiaal met een goede bescherming tegen indringen van vocht en vuil. Om leatherlook mooi en schoon te houden, heeft u een uitstekend goede keuze gemaakt met de leatherlook care kit. Deze set bevat een effectief en veilig verzorgingsproduct dat in één behandeling het lederlook reinigt en voorziet van een onzichtbaar beschermlaagje tegen aanhechten van vuil, huidvet en transpiratievocht.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: 150ml
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met leatherlook care kit 150ml.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.