0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Economic Duo

60,-
Productomschrijving
De lattenbodem Economic Duo is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Zo past deze lattenbodem in acht verschillende afmetingen bedden. Deze lattenbodem kun je makkelijk zelf plaatsen in je bed. De lattenbodem bestaat uit 28 flexibele latten van 35 mm breed. De framehoogte van deze lattenbodem is ongeveer 3 cm. Dus deze past in praktisch alle bedden. De afstand tussen de latten is 32 mm. De lattenbodem Economic Duo bestaat uit één deel. Let er bij het aanschaffen van het grote formaat op dat je genoeg ruimte hebt in de trappenhal of gang, om de lattenbodem richting je slaapkamer te brengen. Bekijk ook eens ons ruime assortiment aan matrassen, om jouw ideale ligcomfort compleet te maken!
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem Economic Duo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.