0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Lattenbodem Comfort Plus

89

Productomschrijving

De lattenbodem Comfort Plus is voorzien van licht gebogen latten met een dikte van 38mm, doordat ze licht gebogen zijn veren ze iets mee. De uiteinden zijn voorzien van een rubberen band die schuiven van het matras tegengaat.

Het frame heeft een dikte van 8cm.

In het midden is deze lattenbodem voorzien van een ladder band

Deze lattenbodem is zowel aan het hoofdeind als aan hetvoeteneind in hoogte verstelbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 8 cm
Gewicht
: 12 kg
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 70 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.