0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Lattenbodem Comfort (90x200)

90,-
Productomschrijving
Dit houten bedframe heeft een dubbele centrale balk, die zorgt voor veel stabiliteit. Deze balk zorgt daarnaast ook voor een flexibele ondersteuning van het matras. Deze lattenbodem is zowel aan het hoofdeind als aan het voeteneind in hoogte verstelbaar. En is geschikt voor alle soorten en type matrassen. Omdat deze lattenbodem 90x200 cm is deze lattenbodem ook geschikt voor in een bed van 180 cm. Wij raden namelijk altijd losse lattenbodems aan, vanwege de stevigheid.

De hardheid van het matras kan zelfs aangepast worden, wat zorgt voor een beter slaapcomfort. Iedereen kan de gewenste steunhardheid voor het matras aanpassen. De uiteinden van de latten zijn voorzien van een rubberen band die het schuiven van het matras tegengaat. Maak jouw slaapkamer en slaapcomfort compleet met één van onze bedden.

Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 90 cm
Diepte
: 8 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Lattenbodem Comfort (90x200).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Lattenbodem Comfort (90x200) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.