0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Landelijke buffetkast Barbados (ééndeurs)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke buffetkast Barbados (ééndeurs) vind je hieronder.
Productomschrijving
De landelijke buffetkast Barbados zorgt ervoor dat jouw woonkamer of eetkamer meteen die landelijke stijl krijgt. Dat knusse gevoel dat je op het platteland krijgt, krijg je meteen door de aanschaf van deze vitrinekast. Onze buffetkasten zijn ideaal en handig, omdat ze zonder veel ruimte in te nemen, toch veel opbergruimte verschaffen. En mocht je accessoires of foto's hebben waar je trots op bent, kun je die op het schap zetten om tentoon te stellen. Zo kun je er altijd naar kijken. De landelijke buffetkast Barbados is 74 cm breed en neemt dus niet veel plek in beslag, ideaal voor de wat kleinere woonkamers of studentenkamers. Is een buffetkast niet geschikt voor jouw woonkamer, omdat deze te groot is, kijk dan ook eens naar onze barkasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 74 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 80 kg
Diepte
: 50 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.