0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lamp Staand Stam 3gaten

199.95,-
Productomschrijving
Deze unieke lamp past perfect in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk interieur. En zélfs in een woonkamer die bohemian is ingericht. Je kunt dus alle kanten op. Deze industriële lamp is behalve landelijk, ook speels. En staat mooi in iedere zithoek, of naast iedere stoel of bank.

LET OP! Dit product hebben wij helaas niet op voorraad in ons magazijn, maar wel in één of meerdere van onze showrooms. Interesse in dit product? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Lamp Staand Stam 3gaten.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lamp Staand Stam 3gaten vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.