0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lamp Staand Ballon Glas/ijzer Goud

285,-
Productomschrijving
Deze mooie en unieke lamp is chic, stijlvol én past in meerdere interieurs. Zo past deze lamp in een gouden interieur, maar ook in een moderne en zelfs een industriële inrichting.

Interesse in deze lamp? De lamp is beschikbaar in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Lamp Staand Ballon Glas/ijzer Goud .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lamp Staand Ballon Glas/ijzer Goud vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.