0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Kussenset Kelim

Adviesprijs 79,85 49 39%
 • Sierkussen kelim rood
  Polyester - 45 x 45 cm
 • Sierkussen kelim rood paars
  Polyester - 45 x 45 cm
 • Sierkussen kelim oranje
  Polyester - 45 x 45 cm
 • Sierkussen kelim lila
  Polyester - 45 x 45 cm
Productomschrijving
Deze prachtige kussenset met kelim design is een echte eyecatcher. De kleuren en patronen zijn verschillend, maar toch past alles perfect bij elkaar door het design. Plaats deze sierkussens bij jouw zithoek of slaapkamer en creëer een Mediterraan sfeertje. Waan je zo in het Oosten, met deze prachtige collectie. De kussenset kelim bestel je makkelijk, veilig en snel online. Maar wil je deze items eerst met eigen ogen bekijken, dan verwelkomen we jou graag in één van onze woonwinkels. Onze medewerkers staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.