0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Kussenset groen

Adviesprijs 59,85 39 35%
 • Sierkussen groentinten patroon
  Polyester - 45 x 45 cm
 • Sierkussen groen en blauw
  Polyester - 45 x 45 cm
 • Sierkussen mandala
  Polyester - 45 x 45 cm
Productomschrijving
De kussenset in groen past perfect bij een bohemian, urban of botanisch interieur. Deze sierkussens zijn alledrie uitgevoerd in dezelfde kleur, maar een ander patroon. Daarom passen ze heel goed bij elkaar. Mooi op een donkere hoekbank, maar ook juist op een wat lichtere of zelfs gekleurde bank. In combinatie met okergeel of donkergroen staat deze kussenset namelijk fantastisch. Wil je deze sierkussens eerst een keer in het echt bekijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in één van onze woonwinkels. Alle andere kussensets bekijk je in onze webshop.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.