0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kuipstoel zwart Amy

35,-
Productomschrijving
Kuipstoel zwart Amy is een moderne stoel met Scandinavische invloeden. Dit komt door de kleur zwart, maar het onderstel bestaat uit hout. Houd je van deze twee stijlen, dan zit je met kuipstoel zwart Amy dus altijd goed. Het voordeel van een zwarte eetkamerstoel is dat zwart overal bij past: van hout, tot metaal, tot een klassieke, moderne of industriële eettafel. Zwart is de meest veilige en zekere keus. Zeker bij twijfel: ga voor zwart. Het onderstel van deze kuipstoel zwart bestaat uit hout met zwarte metalen bevestigingsstukken. Ook nog op zoek naar een eettafel? Kijk dan bij ons uitgebreide assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 47 cm
Zitdiepte
: 42 cm
Hoogte
: 83 cm
Zithoogte
: 45 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kuipstoel zwart Amy vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.