0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kuipstoel wit Bellas

65,-

Productomschrijving

Deze kuipstoel wit heeft een uitstekend zitcomfort. Luxe stoel Bellas is één van de meest gewilde stoelen. Met een modern ontwerp, goed materiaal en makkelijk te combineren uitstraling. De kuip van kuipstoel wit Bellas is volledig uit één stuk en is van kunststof. Het onderstel bestaat uit chromen poten, die een speelse look aan deze eetkamerstoel geven. Door de armleuningen kun je jouw lichaam makkelijk ondersteunen en zul je geen ongemakkelijk zitcomfort ervaren in deze stoel. De eetkamerstoel kuipstoel wit Bellas is Scandinavisch en modern en past dus het beste bij een eettafel in dezelfde stijl. Wil je deze ook nog aanschaffen? Kijk dan eens bij onze eettafels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 62 cm
Hoogte
: 80 cm
Zitdiepte
: 40 cm
Diepte
: 43 cm
Zithoogte
: 44 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.