0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klok rond goud

39.95,-
Productomschrijving
De klok rond goud is één van onze populairste klokken. Simpel van design, maar bijzonder in uitvoering en kleur. De kleuren waarin deze komt is een combinatie van goud en koper. Wat weer een perfecte combinatie is tussen elegant en robuust. En daarom past de klok rond goud in veel verschillende soorten interieurs, allerlei kleuren wanden en bij veel zithoeken en eethoeken. De ijzeren klok is een echte eyecatcher. Shop deze nu snel in onze webwinkel of in een van onze showrooms. En bekijk ook zeker onze decoratie-items eens, zoals onze uitgebreide collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Lengte
: 52 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klok rond goud vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.