0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klein bureau Malma

139,-
  • Spaanplaat - MS_sonoma_wit
Productomschrijving
Klein bureau Malma is heel geschikt voor in een kleine kinder- of tienerkamer. Het is een subtiel en rustig bureau en er is meer dan genoeg opbergruimte beschikbaar. Door de twee lades en het opbergvak bovenin, is het geen probleem schoolgerei op te ruimen of op te bergen. Dit klein bureau is uitgevoerd in melamine, wat krasvrije eigenschappen heeft. Ideaal wanneer jouw zoon of dochter veel moet schrijven. De kleurcombinatie Sonoma Eiken met wit is rustig en past bij veel soorten slaapkamer- of werkruimte interieurs. De houten poten zijn massief. Geïnteresseerd in dit klein bureau en in deze stijl? Bekijk dan ook complete kinderkamer Malma eens. Deze is geheel uitgevoerd in dezelfde stijl en materialen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 78 cm
Diepte
: 60 cm
Breedte
: 125 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.