0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klein bureau Malma

139,-
  • Spaanplaat - MS_sonoma_wit
Productomschrijving
Klein bureau Malma is heel geschikt voor in een kleine kinder- of tienerkamer. Het is een subtiel en rustig bureau en er is meer dan genoeg opbergruimte beschikbaar. Door de twee lades en het opbergvak bovenin, is het geen probleem schoolgerei op te ruimen of op te bergen. Dit klein bureau is uitgevoerd in melamine, wat krasvrije eigenschappen heeft. Ideaal wanneer jouw zoon of dochter veel moet schrijven. De kleurcombinatie Sonoma Eiken met wit is rustig en past bij veel soorten slaapkamer- of werkruimte interieurs. De houten poten zijn massief. Geïnteresseerd in dit klein bureau en in deze stijl? Bekijk dan ook complete kinderkamer Malma eens. Deze is geheel uitgevoerd in dezelfde stijl en materialen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Breedte
: 125 cm
Hoogte
: 78 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.