0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klein bankje Diessen

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klein bankje Diessen vind je hieronder.
Productomschrijving
Een klein bankje is ideaal voor in de hal, of als decoratiemateriaal in jouw woonkamer of slaapkamer. Zo plaats je deze makkelijk in jouw hal, gang of gewoon bij de voordeur. Zodat je er lekker op kunt zitten wanneer je jouw schoenen aantrekt. Maar je kunt een klein bankje natuurlijk ook makkelijk in de woonkamer of slaapkamer plaatsen. Zo dient dit als extra zitruimte of ter decoratie. En het kan natuurlijk ook als subtiele, maar mooie opvulling in de slaapkamer. Shop klein bankje Diessen en style jouw woning helemaal af! Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.