0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingrek Alexis

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingrek Alexis vind je hieronder.
Productomschrijving
Het kledingrek Alexis is ideaal als toevoeging aan je slaapkamer of je kledingkamer. Op zoek naar een snelle oplossing om je jassen en sjaals op te hangen? Met kledingrek Alexis orden je eenvoudig je kleding en accessoires. Dit kledingrek neemt weinig plek in beslag, waardoor het goed als extra optie neergezet kan worden. Zelfs in de kleinste hoekjes van je huis is plek voor een handig kledingrek. Je eigen, flexibele pasruimte kan je helemaal zelf samenstellen, door onze kledingrekken bijvoorbeeld te combineren met elkaar. Zo kun je zelfs een walk-in-closet creëren! Bekijk dus ook eens kledingrek Jady, of kledingrek Jackie, om jouw kleedhoek helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 65cm
Hoogte
: 151cm
Diepte
: 40cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.