0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingrek Alexis

45,-
Productomschrijving
Het kledingrek Alexis is ideaal als toevoeging aan je slaapkamer of je kledingkamer. Op zoek naar een snelle oplossing om je jassen en sjaals op te hangen? Met kledingrek Alexis orden je eenvoudig je kleding en accessoires. Dit kledingrek neemt weinig plek in beslag, waardoor het goed als extra optie neergezet kan worden. Zelfs in de kleinste hoekjes van je huis is plek voor een handig kledingrek. Je eigen, flexibele pasruimte kan je helemaal zelf samenstellen, door onze kledingrekken bijvoorbeeld te combineren met elkaar. Zo kun je zelfs een walk-in-closet creëren! Bekijk dus ook eens kledingrek Jady, of kledingrek Jackie, om jouw kleedhoek helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40cm
Hoogte
: 151cm
Breedte
: 65cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingrek Alexis vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.