0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Schuifdeur kledingkast Renato

695,-
Productomschrijving
Schuifdeur kledingkast Renato is uniek en chic. De twee schuifdeuren zijn voorzien van een spiegel. En de kleuren waarin deze kledingkast is uitgevoerd zijn one of a kind. Walnoot geeft een natuurlijke uitstraling aan je slaapkamer. Door het donkere palet geeft dit echt een hotelluxe-gevoel. Deze schuifdeur kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit en heeft een handige standaard indeling. Zoals te zien is op de productfoto’s. De kledingkast is inclusief legplanken en roedes. Zo kun je een hanggedeelte en een leggedeelte maken, met ook bovenin de kledingkast nog opbergruimte. Schuifdeur kledingkast Renato is ook leverbaar in de afmeting 250 cm. Wanneer je deze kast mooi, maar te klein vindt, is Renato 250 een goede optie. Je kunt om het compleet te maken, ook kiezen voor complete slaapkamer Renato.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 66,5 cm
Breedte
: 200 > 250 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 219 cm
Gewicht
: 160 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.