0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Schuifdeur kledingkast Renato

695,-

Productomschrijving

Schuifdeur kledingkast Renato is uniek en chic. De twee schuifdeuren zijn voorzien van een spiegel. En de kleuren waarin deze kledingkast is uitgevoerd zijn one of a kind. Walnoot geeft een natuurlijke uitstraling aan je slaapkamer. Door het donkere palet geeft dit echt een hotelluxe-gevoel. Deze schuifdeur kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit en heeft een handige standaard indeling. Zoals te zien is op de productfoto’s. De kledingkast is inclusief legplanken en roedes. Zo kun je een hanggedeelte en een leggedeelte maken, met ook bovenin de kledingkast nog opbergruimte. Schuifdeur kledingkast Renato is ook leverbaar in de afmeting 250 cm. Wanneer je deze kast mooi, maar te klein vindt, is Renato 250 een goede optie. Je kunt om het compleet te maken, ook kiezen voor complete slaapkamer Renato.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 66,5 cm
Breedte
: 200 > 250 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 219 cm
Gewicht
: 160 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.