0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95
  • Snelle levering
  • Fysieke winkels

Kledingkast Sarah 200 cm

440 Elders525,- -17%
  • mdf - PS_Artisan - 200 cm

Productomschrijving

Kledingkast Sarah is een mix van strak en subtiel en landelijk. Door het gebruik van licht hout, in combinatie met wit, zal deze kledingkast nooit de ruimte helemaal innemen. Wat zeker fijn is wanneer je een kleinere ruimte hebt. Zo oogt de slaapkamer ruimtelijker en groter. Kledingkast Sarah is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en met standaard indeling. Dat betekent dat je geen meerprijs betaalt voor legplanken en roedes. Deze zitten er namelijk al bij. Wanneer je toch nóg meer legplanken wil, kun je deze er uiteraard voor een kleine meerprijs bij bestellen. De kledingkast kan in de afmeting 130 cm, maar ook in 250cm. Zo kun je deze kledingkast helemaal bestellen naar de ruimte die je hebt.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 214 cm
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 200 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Sarah 200 cm.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Sarah 200 cm vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.