0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast met spiegel Sarah

330 Adviesprijs699,- 53% Je bespaart € 369,00
  • MDF - PS_Artisan - 250 cm
  • MDF - PS_Artisan - 150 cm
  • MDF - PS_Artisan - 200 cm
  • MDF - PS_Artisan - 180 cm
  • MDF - PS_Artisan - 130 cm

Productomschrijving

Kledingkast met spiegel Sarah komt in verschillende afmetingen. De afmetingen beginnen vanaf 130 cm breed, tot 250 cm breed. Sarah 250 cm is de grootste uit deze kledingkast-serie. Met een grotere kast komt natuurlijk ook een grote opbergcapaciteit. Maar je kunt uiteraard ook voor een kledingkast met spiegel gaan die wat kleiner is. Kledingkast Sarah is redelijk neutraal. De lichte houtkleur past bij meerdere soorten inrichtingen, zoals modern, retro of landelijk. Kledingkast met spiegel Sarah heeft zoals de naam al zegt aan beide kanten een spiegel, wat handig is als je met z’n tweetjes je outfit moet bekijken. Dan kan dat namelijk tegelijkertijd! Kledingkast Sarah is voorzien van legplanken, verschillende lades en een stang waar je jouw kledinghangers met kleding aan kunt hangen. Onderin heb je nog twee lades voor het opbergen van sokken bijvoorbeeld. Nog op zoek naar decoratie voor in de slaapkamer? Neem dan ook eens een kijkje bij onze accessoires.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 130/150/180/200/250 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 214 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast met spiegel Sarah vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.