0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast met spiegel Sarah

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast met spiegel Sarah vind je hieronder.
Productomschrijving
Kledingkast met spiegel Sarah komt in verschillende afmetingen. De afmetingen beginnen vanaf 130 cm breed, tot 250 cm breed. Sarah 250 cm is de grootste uit deze kledingkast-serie. Met een grotere kast komt natuurlijk ook een grote opbergcapaciteit. Maar je kunt uiteraard ook voor een kledingkast met spiegel gaan die wat kleiner is. Kledingkast Sarah is redelijk neutraal. De lichte houtkleur past bij meerdere soorten inrichtingen, zoals modern, retro of landelijk. Kledingkast met spiegel Sarah heeft zoals de naam al zegt aan beide kanten een spiegel, wat handig is als je met z’n tweetjes je outfit moet bekijken. Dan kan dat namelijk tegelijkertijd! Kledingkast Sarah is voorzien van legplanken, verschillende lades en een stang waar je jouw kledinghangers met kleding aan kunt hangen. Onderin heb je nog twee lades voor het opbergen van sokken bijvoorbeeld. Nog op zoek naar decoratie voor in de slaapkamer? Neem dan ook eens een kijkje bij onze accessoires.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en EIndhoven
Hoogte
: 214 cm
Gewicht
: 140kg
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 130/150/180/200/250 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.