0
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Kledingkast Gose met spiegel 200 cm

399 299 -26%
  • Spaanplaat - MS_White - 200 cm

Productomschrijving

Deze kledingkast past perfect in een strakke of moderne slaapkamer of in een kamer met een Scandinavisch design. De witte kleur zorgt ervoor dat Gose niet je kamer overneemt, maar juist voor rust zorgt. En dat is wat je wil in je slaapkamer natuurlijk! Kledingkast Gose is ook heel geschikt voor voor een kleine kamer of ruimte, zoals een studentenkamer, kinderkamer en tienerkamer. En voor een prijs die studenten ideaal vinden!

Deze kledingkast is leverbaar in de afmetingen (breedte) 150cm, 180cm en 200cm. De kledingkast is voorzien van twee schuifdeuren waarvan een met spiegel en wordt geleverd met extra legplanken. Zie foto voor de indeling.

Indien je kledingkast Gose met spiegel een eenvoudige en/of een kleine kledingkast vindt en opzoek bent naar een moderne kledingkast of een grotere kledingkast, bekijk dan de alternatieve producten.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 121 kg
Hoogte
: 198 cm
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 200 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Gose met spiegel 200 cm.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Gose met spiegel 200 cm vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.