0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Draaideur kledingkast Borba

310 Adviesprijs449,- 31% Je bespaart € 139,00
  • Spaanplaat - RH_Lavagrijs_Sanremo
Productomschrijving
Deze vierdeurs kledingkast is in het midden voorzien van spiegels. Kledingkast Borba heeft een uniek design. Door de warme houtstructuren zorgt deze kast voor een romantische uitstraling in een kamer. Een kast als deze vind je niet snel. Je kunt via de linker en rechterdeur de middelste deuren openen.

De Borba kledingkast is leverbaar in de kleurencombinatie lavagrijs en sanremo oak, wat voor een chique uitstraling zorgt. Kledingkast Borba is ook verkrijgbaar in een kleinere variant, met schuifdeuren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 226 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 54 cm
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 100 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Draaideur kledingkast Borba.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Draaideur kledingkast Borba vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.