0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Draaideur kledingkast Borba

310 Adviesprijs449,- 31% Je bespaart € 139,00
  • Spaanplaat - RH_Lavagrijs_Sanremo
Productomschrijving
Deze vierdeurs kledingkast is in het midden voorzien van spiegels. Kledingkast Borba heeft een uniek design. Door de warme houtstructuren zorgt deze kast voor een romantische uitstraling in een kamer. Een kast als deze vind je niet snel. Je kunt via de linker en rechterdeur de middelste deuren openen.

De Borba kledingkast is leverbaar in de kleurencombinatie lavagrijs en sanremo oak, wat voor een chique uitstraling zorgt. Kledingkast Borba is ook verkrijgbaar in een kleinere variant, met schuifdeuren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 54 cm
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 100 kg
Breedte
: 226 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Draaideur kledingkast Borba.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Draaideur kledingkast Borba vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.