0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grote kledingkast Grammy

595 Adviesprijs799,- 26% Je bespaart € 204,00
  • Spaanplaat - MS_WotanOak_White

Productomschrijving

Als je op zoek bent naar een grote kledingkast, dan is kledingkast Grammy van 300 cm de juiste keuze. Dit is een van onze grotere kledingkasten. Handig voor iemand met veel ruimte en helemaal handig voor in een kledingkamer. Hier kun je al je spullen en kledingstukken in kwijt. Deze grote kledingkast heeft ondanks zijn breedte van drie meter, twee schuifdeuren. Daardoor ben je geen extra ruimte kwijt bent, aangezien je bij openslaande deuren wél moet denken aan waar je jouw meubels plaatst en bij schuifdeuren niet. Grote kledingkast Grammy met schuifdeuren is momenteel in de aanbieding en wordt geleverd inclusief extra legplanken. Zoals op de afbeelding te zien is, komt de witte grote kledingkast met zes legplanken en twee roedes. Je betaalt dus niets extra voor de indeling. Ook nog op zoek naar slaapkamer-meubels? Neem dan een kijkje bij onze slaapkamers. En zoek het perfecte bed bij deze mooie, grote kledingkast!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 301 cm
Gewicht
: 242 kg
Hoogte
: 215 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Diepte
: 64 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.