0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grijze kledingkast Togo

895,- 595 34% Je bespaart € 300,00
Productomschrijving
Grijze kledingkast Togo geeft jouw slaapkamer meteen die romantische sfeer. Door de twee grote schuifdeuren is de kledingkast makkelijk in gebruik. Daarnaast is deze grijze kledingkast met veel spiegels natuurlijk ook mooi afgewerkt. Aan de linker- en rechterkant is de kledingkast ingedeeld met een hanggedeelte en legplanken. Het hanggedeelte is handig voor kleren die makkelijk kreuken. De legplanken zijn handig om bijvoorbeeld broeken of ondergoed neer te leggen. Zo houd je je kledingkast geordend. Door het spiegelglas kun je wanneer je de kleding uit je kast haalt, meteen kijken of het goed staat. Door de hoogte en de breedte kun je alles goed zien. Super handig dus.Bekijk ook de complete slaapkamer Togo, met onder andere deze grijze kledingkast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 62 cm
Hoogte
: 215 cm
Gewicht
: 225 kg
Breedte
: 230 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze kledingkast Togo.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze kledingkast Togo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.