1
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grijze kledingkast Togo

595,- Adviesprijs895,- 34% Je bespaart € 300,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 230 x 215 cm
Productomschrijving
Grijze kledingkast Togo geeft jouw slaapkamer meteen die romantische sfeer. Door de twee grote schuifdeuren is de kledingkast makkelijk in gebruik. Daarnaast is deze grijze kledingkast met veel spiegels natuurlijk ook mooi afgewerkt. Aan de linker- en rechterkant is de kledingkast ingedeeld met een hanggedeelte en legplanken. Het hanggedeelte is handig voor kleren die makkelijk kreuken. De legplanken zijn handig om bijvoorbeeld broeken of ondergoed neer te leggen. Zo houd je je kledingkast geordend. Door het spiegelglas kun je wanneer je de kleding uit je kast haalt, meteen kijken of het goed staat. Door de hoogte en de breedte kun je alles goed zien. Super handig dus.Bekijk ook de complete slaapkamer Togo, met onder andere deze grijze kledingkast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 62 cm
Hoogte
: 215 cm
Gewicht
: 225 kg
Breedte
: 230 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze kledingkast Togo.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze kledingkast Togo vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.