0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Grijze kledingkast Togo

595 Adviesprijs895,- 34% Je bespaart € 300,00
Productomschrijving
Grijze kledingkast Togo geeft jouw slaapkamer meteen die romantische sfeer. Door de twee grote schuifdeuren is de kledingkast makkelijk in gebruik. Daarnaast is deze grijze kledingkast met veel spiegels natuurlijk ook mooi afgewerkt. Aan de linker- en rechterkant is de kledingkast ingedeeld met een hanggedeelte en legplanken. Het hanggedeelte is handig voor kleren die makkelijk kreuken. De legplanken zijn handig om bijvoorbeeld broeken of ondergoed neer te leggen. Zo houd je je kledingkast geordend. Door het spiegelglas kun je wanneer je de kleding uit je kast haalt, meteen kijken of het goed staat. Door de hoogte en de breedte kun je alles goed zien. Super handig dus.Bekijk ook de complete slaapkamer Togo, met onder andere deze grijze kledingkast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 215 cm
Gewicht
: 225 kg
Breedte
: 230 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 62 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze kledingkast Togo.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze kledingkast Togo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.