0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderkast Vlinder

290

Productomschrijving


Kinderkledingkast Vlinder komt met een leuke spiegel op één van de deuren. Handig voor als jouw dochter haar outfit wil bekijken in de spiegel. Deze kledingkast heeft een standaard indeling. Je betaalt dus niets extra’s voor legplanken en een roede. De legplanken komen aan de rechterkant, de roede om kleding aan op te hangen, aan de linkerkant. Deze kledingkast is gemaakt van spaanplaat en is leverbaar in de kleur roze met wit. Lekker vrolijk en meisjesachtig! Bekijk ook de complete kinderkamer Vlinder, mocht je interesse hebben in deze kinderkledingkast. Hier vind je namelijk deze kledingkast, met een nachtkastjes en een kinderbed.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 93 cm
Diepte
: 52 cm
Hoogte
: 183 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Vlinder.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kinderkast Vlinder vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.