0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderkast Vlinder

290,-
Productomschrijving

Kinderkledingkast Vlinder komt met een leuke spiegel op één van de deuren. Handig voor als jouw dochter haar outfit wil bekijken in de spiegel. Deze kledingkast heeft een standaard indeling. Je betaalt dus niets extra’s voor legplanken en een roede. De legplanken komen aan de rechterkant, de roede om kleding aan op te hangen, aan de linkerkant. Deze kledingkast is gemaakt van spaanplaat en is leverbaar in de kleur roze met wit. Lekker vrolijk en meisjesachtig! Bekijk ook de complete kinderkamer Vlinder, mocht je interesse hebben in deze kinderkledingkast. Hier vind je namelijk deze kledingkast, met een nachtkastjes en een kinderbed.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 183 cm
Breedte
: 93 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Diepte
: 52 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Vlinder.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Vlinder vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.