0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Kledingkast Slidy

475

Productomschrijving

Kledingkast Slidy heeft twee schuifdeuren. Het grote voordeel daarvan is dat de kledingkast geen extra ruimte in beslag neemt, omdat je niet hoeft na te denken hoe de deuren open klappen. Zeker voor een kleine slaapkamer is dit een handige feature. Éen van de schuifdeuren heeft een grote spiegel, waardoor je een complete outfit of je complete lichaam kunt zien. Het linkergedeelte is voorzien van één legplank met daaronder een roede met hanggedeelte. Zo kun je jassen en blousen ophangen, maar ook kleding neerleggen. Aan de rechterzijde bevinden zich vier legplanken. De kledingkast is leverbaar in drie verschillende kleuren: wit, Ebony en Brushed Oak. Een leuke toevoeging bij deze kledingkast of in een slaapkamer, is een gezellige zithoek. Die creëer je met een mooie fauteuil.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 65 cm
Hoogte
: 203 cm
Gewicht
: 165 kg
Breedte
: 170 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Slidy vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.