0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast Slidy

475,-
Productomschrijving
Kledingkast Slidy heeft twee schuifdeuren. Het grote voordeel daarvan is dat de kledingkast geen extra ruimte in beslag neemt, omdat je niet hoeft na te denken hoe de deuren open klappen. Zeker voor een kleine slaapkamer is dit een handige feature. Éen van de schuifdeuren heeft een grote spiegel, waardoor je een complete outfit of je complete lichaam kunt zien. Het linkergedeelte is voorzien van één legplank met daaronder een roede met hanggedeelte. Zo kun je jassen en blousen ophangen, maar ook kleding neerleggen. Aan de rechterzijde bevinden zich vier legplanken. De kledingkast is leverbaar in drie verschillende kleuren: wit, Ebony en Brushed Oak. Een leuke toevoeging bij deze kledingkast of in een slaapkamer, is een gezellige zithoek. Die creëer je met een mooie fauteuil.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 65 cm
Hoogte
: 203 cm
Gewicht
: 165 kg
Breedte
: 170 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Slidy vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.