0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderkast Prinses

225,-

Productomschrijving

Kledingkast Prinses is een schattige, meisjesachtige kledingkast in het thema van prinsessen. De roze kinderkast is uitgevoerd met twee draaideuren, waarvan één met een spiegel. Onderin de kast zit een grote lade, voor bijvoorbeeld sokken of ondergoed. Aan de linkerzijde hangt er een roede om kleding op te hangen. Voor de jurkjes en rokjes. Aan de rechterzijde legplanken, voor opgevouwen kleding. De kledingkast heeft hartvormige handgrepen en is gemaakt van spaanplaat. Door de kleurencombinatie roze met wit, geeft deze kledingkast een vrolijk tintje aan de kinderslaapkamer. Kledingkast Prinses is ook te verkrijgen in de complete kinderkamer Prinses, met bed en nachtkastje erbij.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 89 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 185 cm
Gewicht
: 72 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Prinses .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Prinses vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.