0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Kledingkast Plato

580

Productomschrijving

Wanneer je op zoek bent naar een kast met heel veel opbergruimte en veel lades, dan is kledingkast Plato dé kast voor jou. Naast de normale indeling die veel kasten hebben, heeft Plato ook bovenin de kast extra opbergcapaciteit én onderin nog twee lades. Deze kledingkast is heel makkelijk te verdelen in twee ‘kanten’. Handig wanneer je de kledingkast moet delen met je partner. In het midden van de kledingkast zit een grote spiegel in de deur. Deze is makkelijk open te maken zodra één van de deuren aan de uiteinden open is. De kledingkast is verkrijgbaar in de kleur Vulcano Oak, een deftige en warme kleur. Zo creëer je een romantische uitstraling in je slaapkamer. Heb je jouw slaapkamer nog helemaal niet ingericht? Kijk dan ook eens bij onze boxsprings.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 57 cm
Hoogte
: 223 cm
Breedte
: 198 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Plato vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.