0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Plato

580,-
Productomschrijving
Wanneer je op zoek bent naar een kast met heel veel opbergruimte en veel lades, dan is kledingkast Plato dé kast voor jou. Naast de normale indeling die veel kasten hebben, heeft Plato ook bovenin de kast extra opbergcapaciteit én onderin nog twee lades. Deze kledingkast is heel makkelijk te verdelen in twee ‘kanten’. Handig wanneer je de kledingkast moet delen met je partner. In het midden van de kledingkast zit een grote spiegel in de deur. Deze is makkelijk open te maken zodra één van de deuren aan de uiteinden open is. De kledingkast is verkrijgbaar in de kleur Vulcano Oak, een deftige en warme kleur. Zo creëer je een romantische uitstraling in je slaapkamer. Heb je jouw slaapkamer nog helemaal niet ingericht? Kijk dan ook eens bij onze boxsprings.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 198 cm
Diepte
: 57 cm
Hoogte
: 223 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Plato vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.