0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Multi 39 (233 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De kledingkast Multi 39 is uitgevoerd in donkere kleuren, wat een luxe uitstraling geeft aan jouw slaapkamer. Het spiegelpaneel dat volledig over de hoogte van de kledingkast geplaatst is, zorgt ervoor dat je jouw gehele outfit kunt zien. Ideaal! Door de schuifdeuren bespaar je veel ruimte, omdat je jouw boxspring, bed of andere slaapkamermeubels makkelijk pal naast deze kledingkast kunt plaatsen.

Deze kledingkast is ook verkrijgbaar in een afmeting kleiner, namelijk 203 cm. Ook de kleur wit is beschikbaar, mocht je een lichtere variant willen. Maak jouw slaapkamer af met een van onze boxsprings.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 233 cm
Hoogte
: 218 cm
Diepte
: 61 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.