0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Multi 32 (203 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De kledingkast Multi 32 is uitgevoerd met een spiegelpaneel over de hele lengte van de kledingkast. Dit item komt in lichte kleuren. Door de schuifdeuren is het makkelijk jouw slaapkamermeubels pal naast dit meubel te plaatsen. Zo bespaar je veel ruimte. De kledingkast Multi 32 komt inclusief indeling, met roedes en planken. Hier betaal je niets extra's voor. Ideaal voor het opbergen van jouw kledingstukken. Al onze meubels komen met gratis bezorging.

De kledingkast Multi is ook verkrijgbaar in andere, donkerdere kleuren. Ook deze varianten zijn inclusief indeling en schuifdeuren. Ga voor het beste slaapcomfort en schaf ook jouw boxspring bij ons!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 203 cm
Hoogte
: 218 cm
Diepte
: 61 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.