0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Moita - grijs (271 cm)

555,-
Productomschrijving
Deze kledingkast is ideaal voor in jouw slaapkamer. Niet alleen is het super handig om een grote spiegel te hebben, maar ook de schuifdeuren zijn heel praktisch. Je kunt namelijk pal naast deze kast, jouw slaapkamermeubels plaatsen, omdat de deuren naar de zijkant schuiven.

De kledingkast Moita is beschikbaar in grijs en wit en in twee afmetingen. Dit model komt inclusief indeling met drie roedes om je kleren aan op te hangen en drie legplanken, zodat je jouw items ook neer kunt leggen. Al onze meubels komen met gratis verzending, door onze eigen bezorgdienst. Jouw slaapkamer compleet maken kan met een WOONENZO boxspring.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 271 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 62 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kledingkast Moita - grijs (271 cm).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Moita - grijs (271 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.