0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tienerkast Liverpool

Adviesprijs 399,- 319 21%
Productomschrijving
Deze industriële kledingkast is perfect voor iedere tienerkamer. Kledingkast Liverpool is stoer en tegelijk ook chic. Perfect dus voor jongens én meisjes. Iedere kinderslaapkamer heeft natuurlijk een kledingkast nodig. Waarom dan niet meteen voor een heel mooi exemplaar gaan?! Door de hang-mogelijkheid aan de ene kant en de vakken aan de andere kant, is er ideale opbergruimte. Zo kan jouw kind of jouw tiener zijn kleding en blouses bijvoorbeeld opvouwen en alles dat niet mag kreuken of grote winterjassen ophangen aan het rek. Deze kledingkast is los te verkrijgen, of in combinatie met een bed en nachtkastje. Dan is de slaapkamer meteen compleet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 199 cm
Diepte
: 58 cm
Gewicht
: 77 kg
Te bekijken?
: Ja, in den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.