0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderkast Liverpool

399,- 260 35% Je bespaart € 139,00
Productomschrijving
Deze industriële kledingkast is perfect voor iedere tienerkamer. Kledingkast Liverpool is stoer en tegelijk ook chic. Perfect dus voor jongens én meisjes. Iedere kinderslaapkamer heeft natuurlijk een kledingkast nodig. Waarom dan niet meteen voor een heel mooi exemplaar gaan?! Door de hang-mogelijkheid aan de ene kant en de vakken aan de andere kant, is er ideale opbergruimte. Zo kan jouw kind of jouw tiener zijn kleding en blouses bijvoorbeeld opvouwen en alles dat niet mag kreuken of grote winterjassen ophangen aan het rek. Deze kledingkast is los te verkrijgen, of in combinatie met een bed en nachtkastje. Dan is de slaapkamer meteen compleet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 58 cm
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 77 kg
Hoogte
: 199 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.