0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast groot Beluga (zijdegrijs)

1699,- 1439 16% Je bespaart € 260,00
Productomschrijving
Kledingkast groot Beluga komt met twee spiegels. Ideaal voor in een slaapkamer waar veel opbergruimte nodig is! Deze kledingkast groot valt heel makkelijk op te delen in twee kledingkasten, voor hem en voor haar. Omdat de kast twee spiegels heeft en 270 cm breed is, heb je eigenlijk twee kledingkasten voor de prijs van één. Het handige van twee spiegels is dat je allebei tegelijk je outfit kunt controleren. Én dat deze kledingkast groot inclusief indeling komt. Je betaalt dus niet extra voor de legplanken, lades of roedes. Je kunt er uiteraard wel voor kiezen nog meer legplanken bij te bestellen. Daarnaast zit er ook nog eens een softclose-systeem uitgevoerd op de deurtjes. Deze klappen dus nooit dicht, waardoor deze kledingkast echt jaren mee kan, omdat er minder slijtage optreedt. Bekijk ook eens ons ruime assortiment slaapkamer-meubels en shop voor een boxspring, bed of een nachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 69 cm
Hoogte
: 236 cm
Breedte
: 270 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast groot Beluga (zijdegrijs).
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.