0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Gloria (136 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Gloria (136 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Modern, subtiel, chic. Zo kun je deze kledingkast het beste omschrijven. De moderne kledingkast Gloria is uitgevoerd in hoogglans wit, met spiegelpaneel op de deur. Dit model kom inclusief indeling. En wordt daarnaast ook nog een gratis bezorgd. Deze kledingkast is 136 cm breed, maar dit model is ook verkrijgbaar in de afmeting 180 cm. Mocht je liever een groter exemplaar hebben, dan is dat de perfecte oplossing. Ook geïnteresseerd in de andere slaapkamermeubels van deze woonserie? Bekijk dan zeker ook onze complete slaapkamer. En richt jouw hele slaapkamer in met deze prachtige, moderne meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 136 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 58 cm
Gewicht
: 140 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.